Dyck verf

DYCK, hét merk voor de VBS en de vakzaak in doe het zelf. DYCK is ontwikkeld door van Dijk Verf BV om u een exclusief antwoord te bieden op de toenemende concurrentie van bouwmarkten, discounters en webstunters. DYCK wordt dan ook blijvend exclusief aan de vakhandel geleverd. Meerdere merken die u wellicht nog verkoopt zijn niet trouw aan de vakhandel en er wordt met prijzen gestunt waardoor u uw marge niet kunt halen. Dat het anders kan willen we bewijzen met DYCK. Wel een goede marge, wel een leverancier die trouw is aan de vakhandel, wel een merk waar u achter kunt staan en waar u daadwerkelijk inbreng hebt.

DYCK moet uitgroeien tot een serieuze speler in de vakhandel. Inmiddels zijn er ook diverse kwasten leverbaar. Het programma wordt uitgebreid met diverse verven en gereedschappen. Alles onder het DYCK merk. Hiermee is de distributie beschermd en kunnen wij u de garantie bieden dat DYCK exclusief is en blijft. Internet biedt veel kansen en ook wij denken dat er mogelijkheden zijn. De consumentgerichte website (https://dyckverf.nl) moet de klant naar uw winkel toe trekken. Als er een webwinkel komt dan doen we dat samen met u als vakhandel. We zullen dit zorgvuldig doen, zodat u er beter van wordt en er niet een concurrent bij krijgt. Op de site kan de consument de verkooppunten vinden. De uitstraling is kwalitatief hoogwaardig, uw rol als adviseur staat centraal. De slogan van DYCK is "jouw blik op kleur".

DYCK is geen goedkoop private label merk, maar een merk met een redelijke prijs gezien de kwaliteit. De kwaliteit is van schildersniveau, de prijzen zijn concurrerend met de gangbare dhz verven. Zo kunt u een zeer goede kwaliteit leveren voor een redelijke prijs, iets wat de consument graag wil. Schildersverven staan bekend als goed, maar wel erg duur. Met DYCK is dat probleem grotendeels verholpen.

De sterke punten van DYCK kort samengevat:

  • zeer goede marge bij een aantrekkelijk prijsniveau
  • blijvend exclusief voor de vakhandel
  • compleet assortiment, ook specialiteiten
  • volledige ondersteuning met reclamemateriaal
  • dealer schap al vanaf 2 stuks per verfitem en actieve verkoop
  • vermelding op site als verkooppunt.

Voor meer informatie: https://dyckverf.nl